Acasa » Stiri » Jucarie antistres: Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

Jucarie antistres: Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

Postat in 12 aprilie 2012
/
Comments are off for this post

Desi are un nume mai lung decat al multor printi arabi, carora le este si adresat,probabil, noua creatie Bugatti va fi un hit cu siguranta.

Pentru ca desi noi ne zbatem intre masuri de austeritate si falimente, stapanii nisipurilor si petrolului se scalda in bani.

Dar, cu siguranta sunt stresati, mai ales ca Iranul scoate la joaca in fiecare zi vreo 500000 de soldati care au la dispozitie vreo 200000 de rachete (la propriu!) atintite spre Israel si aliatii sai din zona Golfului Arabiei…

Pentru a se trezi linsititi, toti seicii si printiid e pe acolo au nevoie de terapie antistres si jucarii…

Asa ca, micul producator francez detinut de uriasul grup german VAG, a decis sa mai adauge niste suruburi si cusaturi modelului Grand Sport si..Ta daaa!

Un nou model!

Caroseria este aceeasi, motorul este acelasi, puterea este un pic mai mare, cei 1200 CP produsi de W16-le cu supraalimentare cvadrupla permitand nicovalei de doua tone sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 2,6 secunde.
care accelereaza liniar pana la 410 Km/h…

Toate aceste cifre, plus cele doua tone de metal pot fi cumparate pentru modica suma de 2,5 milioane de dolari…Pentru ca pretul petrolului se face in dolari nu?


Cred ca era mai simplu sa aiba un pret de genul 20000 de barili de petrol .
Dar ar fi fost prea pe fata…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed