Acasa » Stiri » 2.617 km. Cu un plin. In “Stateâ€?!

2.617 km. Cu un plin. In “State�!

Postat in 9 mai 2012
/
Comments are off for this post

Mentionarea cuvantului “eficienta� in aceeasi propozitie cu “Statele Unite ale Americii� este cel putin la fel de bizara ca o demonstratie de breakdance din partea Reginei Elisabeta; totusi, spre deosebire de Regina Elisabeta si dansurile acrobatice, unii americani chiar sunt preocupati de reducerea cheltuielilor cu combustibilul.

Uite, de exemplu, familia Taylor: in loc sa cumpere un Mustang V8, si-a “tras� un VW Passat TDI. Exact, un “fumegator�. Si bine au facut, caci, in ciuda celor aproape 55 kg de bagaje depozitate in portbagaj (si a nu foarte slabutului sot), masina a reusit sa acopere 2.616,9 km cu un singur plin. Cu alte cuvinte, sedanul german a consumat doar 2,8 litri de motorina la 100 km, stabilind, cu aceasta ocazie, un nou record mondial in materie de autonomie.

In fine – ai auzit Chevy pregateste un Impala SS cu V8-ul de pe Camaro?

PS: Passat-ul de “State� nu are legatura cu cel european. Chiar daca-l cheama la fel si are un design la fel de plictisitor, este ceva mai mare, astfel incat sa se incadreze la ceea ce yankeii numesc “midsize sedan�. Partea buna a lucrurilor, pe langa dovada apetitiului ascetic, este ca are un pret de start enervant de mic: 19.995 de $. Asa ca, daca-ti plac familialele de neam-prost, fa-ti un calcul pentru importul unui exemplar.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed