Acasa » Stiri » Citroën C3 Picasso are machiaj nou

Citroën C3 Picasso are machiaj nou

Postat in 21 septembrie 2012
/
Comments are off for this post

Tii sa nu existe dubii in privinta prospetimii noului tau C3 Picasso? Atunci comanda unul cu facelift, imediat dupa incheierea Salonului Auto de la Paris.

De la distanta e greu sa faci diferenta dintre vechi si inedit, dar, privindu-l din fata in parcarea blocului, vecinii se vor prinde ca ai dat de bani.

Motivul e simplu: versiunea updatata etaleaza suficiente noutati in materie de design incat sa faca din predecesoare stirea de ieri. Farurile au ramas la fel, dar tot ce se afla intre si sub ele s-a schimbat: logo-ul (acum un dublu chevron cu aripioare), calandrul (mai mare si decorat cu un straif lat), bara de protectie (mai masiva si dotata cu o buza aerodinamica) si blocurile optice de ceata (ceva mai elaborate). In plus, luminile de zi beneficiaza de avantajele diodelor electroluminiscente.

Pentru clarificarea lucrurilor, solicita una dintre cele doua noi culori disponibile la exterior – alb perlat sau albastru inchis –, iar, cand ii vei invita pe curiosi in habitaclu, fa-i atenti la pielea Mistral Claudia, sistemul de navigatie cu Bluetooth si consola din plafon, dotata cu LED-uri. Vor crapa de invidie…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed