Acasa » Stiri » În Singapore, “criză” este doar un cuvânt

În Singapore, “criză” este doar un cuvânt

Postat in 17 iunie 2013
/
Comments are off for this post

Nicidecum realitatea care ne înconjoară cu o apăsare aproape sufocantă.
Cea mai bună dovadă în acest sens vine de la vânzarea hiper-rapidă a noului Koenigsegg Agera S, pentru un “€œmăruntis” de vreo 4,2 milioane de dolari.
După ce l-a bătut pe Bugatti Veyron pe circuitul de teste din Suedia al casei, Koenigsegg Agera S a mai stabilit un record: cel mai scump automobil vândut în Singapore.
Poate că pentru noi, muritorii de rând, 4,2 milioane de dolari reprezintă o avere de adunat în zece vieți, dar pentru miliardarii din paradisKoenigsegg_Agera_7ul fiscal al Asiei de Sud-Est această sumă este un preț numai bun pentru a ieși în evidență rapid.
Foarte rapid!
Koenigsegg Agera S este propulsat de un V8 de 5 litri, supraalimentat cu două turbine, capabil să producă 1040 CP și un moment motor de 1100 Nm.

Koenigsegg_Agera_2
Toate aceste cifre, puse în ecuație cum trebuie, ajută bolidul suedez să atingă 0-100 km/h în 2,9 secunde, respectiv 0-200 km/h în 7,9 secunde.
Viteza maximă depășește 400 km/h și urmează, sperăm noi, să fie măsurată cât de curând.

Koenigsegg_Agera_3
Prin vânzarea făcută acum câteva zile, noul Agera S reușește să se impună și în față jucăriilor preferate de nababi și șeici, fabricate de Pagani.
Dar, ținând cont de faptul că Huayara e pe țeavă, urmată de SSC Tuatara, suntem siguri că acest record nu va avea viață mare.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed