Acasa » Stiri » Colectia de vara 2013 de la Lamborghini: Aventador Roadster

Colectia de vara 2013 de la Lamborghini: Aventador Roadster

Postat in 13 noiembrie 2012
/
Comments are off for this post

In viata exista cateva reguli universal valabile, fie ca vorbim despre femei frumoase ori masini.
O femeie frumoasa este si mai frumoasa cand este eliberata de haine, iar numeraosele picturi renascentiste pot atesta acest lucru, inainte sa va ganditi la mizerii tripl X!

Aceeasi regula se aplica si la automobile, astfel incat orice automobil frumos, devine superb odata ce este livrat in versiunea Roadster ori Spider.

Acesta este si cazul de fata. Lamborghini Aventador Roadster a devenit la fel de dezirabil precum a fost Diablo, modelul care i-a pus pe Ferrari cu botul pe labe.

Cifrele, oricat de seci sunt ele, spun totul: hardtop-ul din fibra de carbon cantareste numai 6 kg si se monteaza/demonteaza manual; V12, 6.5 litri aspirat normal (multumim Lamborghini !!!), 700 cp, 3 secunde pentru a atinge prima suta si 349 km/h viteza maxima…

Caroseria a fost redesenata pentru a optimiza rigiditatea torsionala a roadsterului, in timp ce motorul poate fi admirat prin intermediul a doua ferestre hexagonale.

Rotile au diametrul de 20 de inci pentru puntea fata, respectiv 21 inci pentru cea din spate si cantaresc cu 10 kg mai putin decat unele normale
Usile se deschid in stilul clasic, denumit de pasionati Lamborghini style ori foarfeca de presa anglo-saxona.

Pretul de pornire este de 300.000 EURO, fara taxe, dar poate urca in functie de optiunile de personalizare alese de mai sus mentionatele categorii de cumparatori.
Cica e criza mondiala…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed