Acasa » Stiri » Chevrolet prezinta un nou clip video despre Corvette C7

Chevrolet prezinta un nou clip video despre Corvette C7

Postat in 15 noiembrie 2012
/
Comments are off for this post

Cel putin asta intelegem noi din noul traielr care arata ca supercarul american este tot mai aproape de dezvelirea oficiala.
Daca va amintiti, am apucat sa vedem conceptul Stingray in Transformers 3: the dark of the moon , unde a fost acompaniat fix de rivalul din viata reala: Ferrari 458 Italia.

In noul teaser/trailer sau cum creti sa-l numiti, Chevrolet ne prezinta imagini cu munca depusa pana in prezent de inginerii si designerii care lucreaza la proiect.

Acest clip video, distribuit pe canalul oficial al celor de la Chevrolet pe Youtube, se numeste Conception si arata ideile care au stat la baza nasterii noului Corvette, ce urmeaza a fi dezvelit pe 13 Ianuarie 2013 la Salonul Auto dela Detroit.

In film apare si Kirk Bennion, Managerul pentru Designul Exterior al lui C7, care a declarat:
Automobilele performante sunt ghidate dupa principul conform caruia forma este dictata de functie. Dar as vrea sa spun ca o forma frumoasa este determinata de o functie condusa de performanta .

Forma exterioara a noului Corvette a fost sculptata pentru o performanta aerodinamica optima. Fiecare linie, fiecare orificiu, fiecare milimetru contribuie la sporirea acesteia .

Ei bine, daca noul Corvette are designul izvorat din schitele prezentate in film, iar modelul din Transformers 3 aduce cu versiunea de serie, nu putem decat sa fim fericiti si sa ne apucam de strans bani.

Macar pentru un poster!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed