Acasa » Stiri » SUV-ul Bentley a fost aprobat pentru productie

SUV-ul Bentley a fost aprobat pentru productie

Postat in 6 februarie 2013
/
Comments are off for this post


Vestile nu se opresc aici.
Avem chiar si un nume de cod: Falcon.

Astfel va incepe sa se scrie un nou capitol in istoria producatorului britanic.
Dupa ce au prezentat conceptul Bentley EXP 9F, care nu a fost primit chiar cu surle si trambite, Bentley a jucat prudent si nu a dat publicitatii niciun raport, informatiile pe care le prezentam venind de la Automotive News.

Contactati de Automotive News pentru a confirma aceasta informatie, oficialii Bentley au spus ca inca asteapta aprobarea din partea Volkswagen.
tindem sa credem ca informatia este corecta deoarece insusi CEO-ul Bentley, Wolfgang Duerheimer a lasat sa se inteleaga ca este doar o chetiune de timp pana sa se aprobe intrarea in productie.
Bentley Falcon se va situa deasupra tuturor SUV-urilor actuale, cel putin din perspectiva pretului, care va porni de la 200.000 de euro.
Rivalii sai vor fi Range Rover Supercharged, Porsche Cayenne Turbo, Maserati Kubang si…cam atat.
Nu luam in considerare mutantii pictati cu aur si ornati cu diamante pentru ca nu au clasa, stilul sau eleganta sa se prezinte pe aceeasi strada cu modelele enumerate mai sus.

Falcon are o cifra de productie estimata la aproximativ 5000 de unitati anual si va fi produs, se pare, in Bratislava, urmand a fi asamblat si finisat in Marea Britanie.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed