Acasa » Stiri » E o pasare? E un avion? Nu! E Range Rover Q-VR !

E o pasare? E un avion? Nu! E Range Rover Q-VR !

Postat in 22 mai 2010
/
Comments are off for this post

Britanicii de la Design Q au prezentat ca alterntiva la opulentul Maybach 62.

Bazat pe platforma lui Range Rover, suprainaltat si alungit, modelul Q-VR, care, spun ei, ofera toate calitatile unui avion privat intr-un automobil cu totul special.

Accesul la locurile din spate, cele care conteaza la un astfel de model, se face oarecum bizar, pentru un automobil: partea superioara a portierei din spate se ridica in sus, iar cea inferioara se transforma in scara de acces, exact ca la un avion privat.

In plus, in interior, bancheta din spate a disparut si au aparut doua scaune care se pot transforma in sezlong/pat (cum vreti sa ii spuneti), accesorizate cu tot ce trebuie: umidificator pentru trabucuri, frigider, instalatie audio de inalta fidelitate, piele fina si mai mult lemn decat intr-un birou aflat intr-un conac britanic.

Despre motor nu s-a anunata mare lucru, dar pentru a face un Range Rover sa rivalizeze cu un private jet, ar fi necesar sa foloseasca, macar, V8-ul supraalimentat ce arunca 510 CP pe sosea.

Pentru cei interesati, acest model va fi prezentat la a 10-a editie a Salonului Auto International din Dubai, saptamana aceasta.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed