Acasa » Stiri » BMW 320d EfficientDynamics: 1.630 km cu un singur plin!

BMW 320d EfficientDynamics: 1.630 km cu un singur plin!

Postat in 26 mai 2010
/
Comments are off for this post

Producatorul bavarez afirma despre 320d EfficientDynamics ca poate consuma binisor sub 4 litri/100 km, insa Tom Ford, binecunoscutul jurnalist auto britanic, a considerat ca este nevoie si de o demonstratie in acest sens.

Ca atare, a umplut “ochi� rezervorul sedanului de clasa medie BMW si l-a condus pana la Munchen si inapoi, reusind sa parcurga distanta de 1.630 km inainte de a opri, din nou, la benzinarie.

Rezultatul este cu atat mai impresionant cu cat Ford nu s-a concentrat 100% pe obtinerea celei mai bune economii de combustibil posibile, ci doar a incercat sa sofeze prudent (practic, singurele masuri “ecologice� luate au fost oprirea radio-ului si a aerului conditionat).

Asadar, un BMW 320d EfficientDynamics scos la o plimbare lejera se poate multumi si cu 3,7 litri/100 km, ceea ce inseamna ca masina este mai economica decat multe modele de clasa mica.

Totusi, daca aceste cifre iti spun prea putine, gandeste-te (si) la asta: BMW are in “batatura� o masina cu motor de 163 CP si 360 Nm pe care o vei realimenta doar de vreo 10 ori intr-un an

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed