Acasa » Stiri » Mercedes C63 AMG de la RENNtech

Mercedes C63 AMG de la RENNtech

Postat in 19 octombrie 2010
/
Comments are off for this post

Nu in fiecare zi auzi de un Mercedes AMG preparat de americani, daramite de un Mercedes AMG preparat de americani… mai bine ca nemtii. OK, RENNtech nu este chiar un tuner 100% american, dat fiind faptul ca a fost infiintat de catre Hartmuth Feyhl – fost angajat al companiei din Affalterbach (si asta vreme de 12 ani).

In plus, “mai mult� nu e totdeauna sinonim cu “mai bine�.

In mod cert, datele tehnice sunt impresionante: implatosat din roti pana-n plafon cu un kit “widebody� din fibra de carbon (aripile, splitter-ul, eleronul si diffuser-ul aerodinamic sunt confectionate din respectivul material), acest C74 Konzept pregatit pentru SEMA – numarul nu desemneaza cilindreea motorului, ci dimensiunea ecartamentului spate in inch-i – are sub capota o versiune supraalimentata a uriasului V8 de 6,2 litri, capabila de 605 CP si 752 Nm.

Asta inseamna cu 148 CP si 152 Nm mai mult decat poate agregatul de serie, fapt care se reflecta, inevitabil, in performantele dinamice: sfertul de mila este rezolvat in doar 11,4 secunde (viteza de iesire 202,7 km/h), iar viteza maxima a masinii este de 328 km/h.

RENNtech taxeaza pachetul cu 11.950 de $, insa acesta mai include, pe langa cele mentionate anterior, un set de filtre de aer de inalta performanta, un diferential blocabil in proportie de 100%, o suspensie sport complet ajustabila si un set de jante cu diametrul de 19 inch pe fata si de 20 de inch pe spate, ultimele incaltate cu pneuri de 305 mm latime.

Uita ce-am spus la inceput – in universul RENNtech, mai mult inseamna totdeauna mai bine…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed