Acasa » Stiri » Lamborghini LP 640 de la JB Car Design

Lamborghini LP 640 de la JB Car Design

Postat in 21 octombrie 2010
/
Comments are off for this post

Sa zicem ca ai un LP 640 in batatura si vreo 80.000 de euro cu care nu ai ce face. Totodata, stii ca nu ai cel mai rapid Lamborghini de pe planeta si asta-ti chinuie somnul noapte de noapte. Ce faci?

Pai, ai doua solutii: fie inapoiezi masina dealer-ului si plusezi cu suma mai sus amintita pentru a te intoarce acasa la volanul unui LP 670-4 SuperVeloce, fie vizitezi atelierul nemtilor de la JB Car Design. In mod cert, ambele lozuri sunt castigatoare; cu al doilea insa, poti castiga un pic mai mult…

In primul rand, kit-ul de 88.000 de euro al tunerului din Aachen va fi implementat pe doar 75 de exemplare LP 640, astfel incat exclusivitatea este ca si asigurata.

In al doilea rand, exteriorul bolidului preparat seamana indeajuns de mult cu cel al lui Reventon pentru ca 1) novicii sa se pacaleasca si 2) expertii sa aprecieze faptul ca macar te-ai chinuit. Iar in al treilea – si cel mai important rand –, motorul V12 al acestui Murcielago nu mai dezvolta 640 CP, ci 750 CP (poti alege un kit de “numai� 710 CP, dar nu vedem motivul). Da – asta inseamna cu 80 de cai mai mult decat “regele� LP 670-4 SV. Gata, acum poti dormi linistit.

PS: Vezi ca, pe malul celalalt al Atlanticului, Heffner Performance propune un Murcielago de 1100 CP…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed