Acasa » Stiri » Ferrari 458 Italia de la Underground Racing

Ferrari 458 Italia de la Underground Racing

Postat in 4 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

Daca ne intrebi pe noi, lui Ferrari 458 Italia nu-i lipseste nimic, in nici o privinta; totusi, baietii de la Underground Racing sunt de alta parere.

Recent, ei au publicat primele imagini cu noul kit de motor pregatit pentru supercar-ul italian, ce are in prim-plan nici mai mult, nici mai putin decat doua turbine!

“Tratamentul� este unul standard in atelierul tunerului american si, de-a lungul timpului, a dat nastere mai multor specialisti in lichefierea asfaltului (printre care si un Murcielago de 1.100 CP). Probabil, V8-ul lui 458 Italia este capabil de performante asemanatoare de indata ce-l invigorezi cu doua suflante, dar nu-ti putem furniza niste cifre exacte: bolidul mai are de parcurs o serie de teste finale.

Ce-ti putem divulga insa e un mic secret: daca nu te-a deranjat sa astepti mult si bine pana sa ti se livreze un exemplar 458 Italia, inseamna ca nu vei avea nici o problema pana cand Underground Performance va termina lucrul la… kit-ul cu numarul 2. Acesta va include tot doua turbine, cu diferenta ca ele vor fi montate pe un motor “construit in-house�.

Greu de spus in ce se traduce asta, dar un lucru e cert: vei deveni posesorul uneia dintre cele mai rapide arme… pardon, masini din Vest.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed