Acasa » Stiri » Mercedes-Benz SLS AMG Roadster by Brabus

Mercedes-Benz SLS AMG Roadster by Brabus

Postat in 25 noiembrie 2011
/
Comments are off for this post

Desi Mercedes-Benz SLS AMG Roadster este un model supersport, acest lucru nu este suficient pentru Brabus.

Inginerii din Bottrop si-au ascutit creioanele, si-au suflecat manecile si s-au pus pe treaba.

Astfel ca au pregatit un kit aerodinamic din fibra de carbon compus din: spoiler frontal redesenat, prize de aer pentru aripile frontale, praguri profilate aerodinamic si un spoiler posterior dotat cu noi prize pentru evacuarea aerului incalzit de sistemul de franare, precum si cu un difuzor aerodinamic care incadreaza cele patru tevi de esapament.

Tevile de esapament nu sunt doar niste bling-uri, ci fac parte dintr-un sistem de evacuare a gazelor arse fabricat integral din titan.

Acest sistem de evacuare este conectat la motorul V8 cu cilindreea de 6,3 litri, care a fost reprogramat pentru a produce 600 CP.

Suspensia a primit sistemul Brabus Ride Control, care permite masinii sa coboare cu 40 mm prin apasarea unui buton si astfel se micsoreaza rezistenta aerodinamica la viteza mare.


Daca deplasarea se face cu viteza mica si, in plus, pe drumuri proaste sau dotate cu limitatoare de viteza, Brabus ofera sistemul Front Lift System, care permite ridicarea puntii fata cu 50 mm pentru a putea evita neplacerile.

Toate aceste accesorii ar fi incomplete fara un set de jante pe masura.

Dar nu este cazul de fata pentru ca exista setul de jante cu diametrul de 20 de inci pentru rotile din fata, respectiv 21 de inci pentru cele din spate, numite Monoblock F Platinum Edition.
Ultima componenta a pachetului Brabus, dar nu cea din urma, este personalizarea interiorului, unde optiunile sunt limitate doar de imaginatia clientului: piele cat cuprinde, Alcantara, ornamente din fibra de carbon sau orice alt material exotic.


Bani sa fie, ca de restul se ocupa Brabus.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed