Acasa » Stiri » Audi R4 isi va face debutul in 2013

Audi R4 isi va face debutul in 2013

Postat in 19 iunie 2010
/
Comments are off for this post

A fi sau a nu fi R4? Ei bine, potrivit celor de la Auto Motor und Sport, “baby R8� isi va consuma debutul oficial undeva in 2013, moment in care va desfata audienta cu un design similar cu al conceptului e-tron (prezentat in ianuarie la Detroit).

Ce avea e-tron si nu va avea R4, insa, este un sistem de propulsie electric; in schimb, produsul de serie va pune la dispozitia clientilor doua agregate cu aprindere interna eficiente, unul dintre ele fiind consumator de motorina.

Asadar, daca “puristii� vor fi nevoiti sa mearga pe mana propulsorului TSI de 1,4 litri si 180 CP (avand in vedere ca masina va cantari putin peste 1.100 kg, alegerea nu este nici pe departe una rea), amatorii de distante mari parcurse fara realimentare isi vor pune bazele in binecunoscutul propulsor TDI de doi litri si 170 CP, folosit in prezent atat de TT, cat si de Golf GTD.

Deocamdata nu se stie cu exactitate care va fi pretul de baza al lui Audi R4, insa colegii din Germania se asteapta ca acesta sa coste minimum 22.000 de euro.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed