Acasa » Stiri » Porsche il pune pe Boxster la ingrasat

Porsche il pune pe Boxster la ingrasat

Postat in 21 august 2010
/
Comments are off for this post

Azi, Boxster este mezinul familiei Porsche, insa situatia se va schimba de indata ce urmasul lui 914 – construit pe o platforma tehnica ce va deservi si la fabricarea unui roadster Volkswagen – isi va consuma debutul oficial.

Pentru a face o diferenta clara intre acesta si Boxster, Porsche are de gand sa creasca dimensiunile ultimului, masura urmand a avea ca efect secundar suplimentarea spatiului dedicat pasagerilor/bagajelor.

Potrivit informatiilor furnizate de Autocar, al treilea Boxster va fi mai lung cu circa 3 cm fata de actualul model, ceea ce inseamna ca va masura din bara in bara vreo 4,4 m. Masina va ramane un roadster cu doua locuri, insa nu va mai fi fabricata de catre finlandezii de la Valmet Automotive: nemtii au luat decizia sa o construiasca pe teren propriu, la uzina din Stuttgart.

Cat despre data aparitiei noului Boxster, tot ce putem spune in acest moment este faptul ca Porsche incearca sa sincronizeze cumva debutul sau cu cel al urmasului lui 914, ambele evenimente urmand a avea loc undeva in 2012.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed