Acasa » Stiri » Fabrica de zvonuri: BMW pariaza pe “Xâ€? (X4, X3 35iS si X3M, recte)

Fabrica de zvonuri: BMW pariaza pe “X� (X4, X3 35iS si X3M, recte)

Postat in 21 august 2010
/
Comments are off for this post

Potrivit unui blog dedicat fanilor marcii bavareze, aceasta ar putea lansa in viitorul apropiat inca trei masini purtatoare a literei “X�, una dintre ele fiind complet noua.

Este vorba despre mult-discutatul crossover X4, care ar putea oferi o alternativa clientilor insuficient de solvabili pentru a-si permite un X6.

Informatiile au fost divulgate de catre o sursa care posteaza sub un nickname destul de banal (Scott26), insa individul compenseaza inzecit aparentul dezavantaj prin numeroasele ocazii in care a demonstrat ca are dreptate. In speta, le vom lua si noi de bune. Mai ales ca nu ne displace absolut deloc ideea lansarii unui X6 mai mic si mai accesibil, dar cel putin la fel de dinamic.

In mod normal, o asemenea masina ar trebui construita pe platforma recent lansatului X3, ceea ce inseamna ca sub capota vom regasi atat motoare diesel si pe benzina cu patru ori sase cilindri, precum si un agregat demn de… logo-ul “Mâ€?.

Stim, stim – X3 nu face parte din respectiva elita, insa aceasta este o situatie a carei valabilitate este pe cale sa expire. Sau cel putin, sunt sanse mari sa expire. Acelasi Scott26 zice sa ne pregatim pentru doua versiuni ale lui X3 extrem de rapide, cea mai “domestica� dintre ele – anticipata drept X3 35iS – urmand a fi echipata cu agregatul lui 335iS (adica un “sase-in-linie� supraalimentat, capabil de 340 CP si 500 Nm).

Cealalta este, ai ghicit, X3 M, despre care omul nostru spune ca ar putea fi animat de propulsorul viitorului 1(Serie 1)M. Care, evident, ar trebui sa fie mai puternic decat cei 350 de cai presupusi azi. Bring it on…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed