Acasa » Stiri » Citroen retuseaza (discret) modelele C4 Picasso & C4 Grand Picasso

Citroen retuseaza (discret) modelele C4 Picasso & C4 Grand Picasso

Postat in 3 septembrie 2010
/
Comments are off for this post

Desi C4 Picasso a fost considerat inca de la lansare drept un model avangardist, Citroen a simtit nevoia, si, probabil, respiratia concurentei din ceafa, sa retuseze discret, dar suficient, monovolumul de clasa compacta.

Pentru a fi in tendintele actuale, si in preferintele tinerelor familii carora li se adreseaza, Citroen a considerat necesara introducerea luminilor de zi cu tehnologie LED si a sistemelor Start/Stop, precum si a unui alternator regenerativ pentru eficientizarea consumului de combustibil.

Daca prima solutie a devenit oarecum banala, aproape toti producatorii apeland la aceasta tehnologie, cea de-a doua este necesara pentru reducerea consumului de carburant in regim urban si, implicit, a emisiilor de dioxid de carbon.

Multi nu stiu, dar utilizarea tehnologiei LED are si o latura ecologica deoarece aceste lampi au un consum mult mai mic in comparatie cu becurile cu incandescenta.

Noile C4 Picasso si Grand Picasso vor purta cu mandrie logo-ul eHDI pe caroserie si vor mai beneficia de echipamente revizuite pentru interior, cum ar fi cititorul DVD din bord sau materialele noi disponibile pentru dotarea interiorului.

Nu stim inca daca Citroen a revizuit si preturile de vanzare, dar vom afla in curand dupa ce vor dezveli oficial aceste doua modele cu ocazia Salonului Auto de la Paris, evident.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed