Acasa » Stiri » Lincoln planuieste noi versiuni ale lui MKT

Lincoln planuieste noi versiuni ale lui MKT

Postat in 5 octombrie 2010
/
Comments are off for this post

Din anumite puncte de vedere, MKT este Q7-le lui Lincoln: mare, incapator si, vopsit in alb, destul de vulgar.

Cuvantul cheie in fraza de mai sus este insa “incapator�, caci acesta defineste trasatura de care americanii se vor folosi pentru a crea doua noi masini pe baza uriasului crossover: un model de protocol si o limuzina “full-stretch�.

Primul il va inlocui – temporar sau definitiv, ramane de vazut ce vor decide sefii de la Ford – pe batranul Town Car, care, si azi, este preferatul firmelor al caror obiect de activitate este transportul diplomatilor, presedintilor de trusturi si a altor oameni de vaza ai societatii.

Noua masina va avea un exterior aproape identic cu al lui MKT, insa habitaclul va fi complet diferit: randul trei de scaune va disparea, iar randul doi va fi stramutat catre posterior, astfel incat spatiul destinat picioarelor sa-l concureze pe cel din limuzinele de superlux (gandeste-te la Maybach 57 sau Rolls Royce Phantom si vei fi pe-aproape).

Cu adevarat speciala va fi insa versiunea “full-stretch�, construita pe baza unui sasiu ranforsat. In mod normal, ampatamentul lui Lincoln MKT masoara aproape trei metri, insa el ar putea ajunge la peste sase metri odata ce comanda “Intinde-o!� este data.

Inutil de precizat ca ambele variante ale lui MKT vor fi burdusite cu cele mai noi tehnologii dezvoltate de laboratoarele Ford, o prima mostra din acest punct de vedere urmand a fi oferita de catre masina de protocol (programata pentru debut la inceputul lui 2012).

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed