Acasa » Stiri » Audi vine (in premiera) la SEMA

Audi vine (in premiera) la SEMA

Postat in 21 octombrie 2010
/
Comments are off for this post

Pentru prima data in istoria sa, marca din Ingolstadt va participa la cel mai mare salon dedicat produselor aftermarket, SEMA.

Si, pentru ca prima impresie conteaza mult in ochii “juriului�, Audi nu va prezenta una, ci sase masini diferite, printre care un TTS echipat pentru Pikes Peak si un R8 Spyder preparat de STaSIS Engineering.

Primul este un proiect pe care nemtii l-au dezvoltat in colaborare cu Universitatea Standford si Sun Microsystems, al carui principal punct de atractie este un sistem drive-by-wire pregatit sa… piloteze masina pana in varful teribilei catarari. Ai inteles bine: tot ce trebuie sa faci este sa te cocoti in scaunul de pilot si sa lasi bolidul sa ajunga singur la 4.302 m inaltime, sperand in tot acest timp ca lumea nu-si va da seama de faptul ca trisezi.

Celalalt este un R8 Spyder care, in schimbul unei sume (inca) nedeclarate, promoveaza de la statutul de masina sport la cel de supercar cu acte in regula. Americanii nu au dezvaluit de ce este in stare superbul roadster cu motor central, insa nu au uitat sa lase un indiciu: motorul V10 TFSI de 5,2 litri dezvolta, gratie unui compresor mecanic, nu mai putin de 710 CP. Mein Gott…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed