Acasa » Stiri » Beijing Auto Show: Chevrolet Volt MPV5 este un Orlando electric

Beijing Auto Show: Chevrolet Volt MPV5 este un Orlando electric

Postat in 26 aprilie 2010
/
Comments are off for this post

General Motors crede in zicala “Cu o floare nu se face primavara� si o dovedeste cu acest concept pe nume Volt MPV5, ce se prezinta drept o alternativa familista a proiectului Volt.

Inrudirea cu mult-laudatul hibrid produs de Chevrolet este evidenta, crossover-ul prezentat in capitala Chinei avand un design similar la nivelul partii frontale si jantelor de 19 inch; totusi, componenta tehnica este inca si mai edificatoare.

Asadar, sub caroseria de 4.585 mm lungime, 1.871 mm latime si 1.612 mm inaltime (ampatament 2.760 mm – cu doar 15 mm mai lung decat cel al lui Volt) se regaseste un motor electric de 152 CP si 370 Nm, ce foloseste drept “rezervor� de energie o baterie litiu-ion de 16 kWh.

Masina poate parcurge maximum 51,5 km in modul full-electric, dupa care un agregat pe benzina de 1,4 litri intra in functiune pentru reumplerea bateriei.

Chevrolet Volt MPV5 are o autonomie teoretica de 482 km, insa calatoria nu va fi una dintre cele mai rapide: conceptul are o viteza maxima de 160 km/h.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed