Acasa » Stiri » Porsche Cayenne de la Hamann

Porsche Cayenne de la Hamann

Postat in 8 decembrie 2010
/
Comments are off for this post

Vechiul Porsche Cayenne nu a fost nici pe departe un exemplu de reusita estetica, insa macar avea o calitate: data fiind platforma tehnica a primului Touareg, poseda certe aptitudini de catarator. Noua masina este ceva mai placuta ochiului si mai supla, insa are tot atatea sanse sa urce pe ceva mai inalt decat o bordura pe cate au egiptenii sa fie surprinsi de avalanse.

Iar asta, probabil, are ceva de-a face cu faptul ca noul kit al lui Hamann o transforma intr-un… hatch obez.

Priveste atent imaginile de mai jos si, daca dai drumul imaginatiei (pe masura ce mijesti ochii), vei avea impresia ca te zgaiesti la un Subaru Impreza STI bombardat cu raze gamma. Vinovate de aparitia “mutantului� sunt un kit de suspensie ce a diminuat garda la sol cu 35 mm si un set de roti cu jante de 23 de inch, ambele intrand intr-un pachet ce mai include o capota din fibre de carbon, doua praguri evazate, un diffuser aerodinamic si o evacuare sport cu patru “guri de foc�.

Din pacate, masina arata fioros degeaba: in loc de teribilul V8 biturbo de 4,8 litri, sub capota odihneste un V6 diesel de 3,2 litri (e adevarat, impins la 275 CP si 620 Nm). Yuck…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed