Acasa » Stiri » Porsche Cayenne de la Merdad

Porsche Cayenne de la Merdad

Postat in 3 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

Cat de curand, Bucurestiul se va umple de SUV-uri Porsche Cayenne 2 negre, albe sau argintii, de unde rezulta ca, daca-ti place o asemenea masina si planuiesti sa-ti cumperi una, nu vei avea nici o sansa de a iesi in evidenta.

Spre norocul tau avem o sugestie atat de buna, incat o poti considera, inca de pe-acum, cea mai buna din 2011: fa o vizita la atelierele Merdad.

Pe site-ul tunerului britanic au aparut primele imagini cu noul program de modificari dedicat lui Cayenne Turbo, program a carui piesa de rezistenta o reprezinta, fara indoiala, eliminarea usilor posterioare. Masina, ce va fi prezentata si la salonul Autosport International din 13-16 ianuarie, mai are destul de putine lucruri in comun cu tot-terenul din care deriva, operatiunea de transformare intr-un coupe fiind completata de un body-kit cu bosaje evazate si un tren de rulare cu jante de 22 de inch.

Merdad a pregatit pentru 902 Coupe si un kit de motor, in urma caruia unitatea V8 ajunge de la 500 CP la 760 CP. Natural, performantele uriasului s-au ameliorat, el fiind capabil sa sprinteze pana la 100 km/h in doar 4,4 secunde (cu 0,2 secunde mai repede decat un Cayenne Turbo). Aproape ca-ti vine sa-i spui GT, nu?

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed