Acasa » Stiri » Amortiz GT DR7 sau de ce iubim (si mai mult) Brazilia

Amortiz GT DR7 sau de ce iubim (si mai mult) Brazilia

Postat in 26 aprilie 2010
/
Comments are off for this post

Lasand deoparte faptul ca ofera aceleasi sanse la o viata fara griji ca si o inchisoare mexicana, Brazilia este, fara indoiala, tara in care orice barbat ar trebui sa aiba o resedinta permanenta.

Argumente sunt multe, de la fotbalul de vis la prezentele lascive ce populeaza interminabilele plaje rasunand a samba; totusi, noi suntem generosi si mai oferim azi unul: Amoritz GT DR7.

Nu stim exact de ce un supercar fabricat in tara lui Pele si Romario trebuia sa aiba un nume atat de “incuiat�, insa nu-ti bate prea mult capul cu asta: in definitiv, ai de “procesat� o fisa tehnica cu un motor V10 de 8,4 litri – da, e imprumutat de la Dodge Viper –, capabil de 612 CP si 758 Nm. In spiritul traditiei auto sud-americane, el va fi modificat astfel incat sa poata consuma si etanol, ceea ce inseamna ca GT DR7 va fi (si) nesperat de prietenos cu mediul.

Deocamdata, nu se stie cu exactitate cine finanteaza ambitiosul proiect imaginat de catre designerul Fernando Morita, insa va putem spune cu certitudine ca bolidul cu motor si pozitie de pilotaj centrale, a carui dezvelire oficiala va avea loc in octombrie, va fi fabricat intr-o serie limitata de numai 50 de unitati.

Evident, nu-ti vei putea permite unul decat daca esti fotbalist…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed