Acasa » Stiri » Pacaleala de 1 Aprilie? Sau nu?

Pacaleala de 1 Aprilie? Sau nu?

Postat in 25 martie 2011
/
Comments are off for this post

Informatiile sunt putine, dar baietii de la >i>Carscoop au reusit sa descifreze cateva idei din comunicatul de presa lansat de Samsung. Acest comunicat face referire la noua generatie a modelului SM7, care este cel mai mare sedan al producatorului de telefoane, vapoare, constructii civile si industriale, echipamente electrocasnice si, era sa uit, automobile.
Versiunea pe care o inlocuieste este bazata pe vechiul Nissan Maxima, si se ocupa cu oferirea unui vehicul pentru oamenii de afaceri din Coreea de Sud si alte cateva tari din Asia. Si pentru cativa excentrici din tarile arabe.
Nu se stiu detalii despre platforma tehnica, care se presupune ca va fi aceeasi folosita pentru actualul Samsung SM5/Renault Latitude, iar din schita scapata presei nu se inteleg prea multe. Doar ca va avea un design modern, cu o alura de coupe, o grila frontala a la Audi. Si cam atat…
Noi avem o curiozitate si suntem nerabdatori sa vedem produsul final care va fi prezentat la Salonul Auto de la Seul care va incepe pe 1 Aprilie.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed