Acasa » Stiri » Audi ne atrage atentia asupra viitorului R8 GT Spyder…

Audi ne atrage atentia asupra viitorului R8 GT Spyder…

Postat in 11 aprilie 2011
/
Comments are off for this post

Unii spun ca Audi R8 devine mai bun odata cu trecerea anilor; noi, pe de alta parte, credem ca este un supercar minunat, tinut insa in lanturi de politica concernului din care face parte (stii tu – Audi nu trebuie sa-l deranjeze pe Lamborghini, care nu trebuie sa-l deranjeze pe Bugatti).

Cu toate astea, in toamna acestui an, la Frankfurt, ne vom detasa de atari frustrari si vom privi in ochi masina – R8 GT Spyder, poate cel mai electrizant bolid iesit vreodata pe portile uzinei din Neckarsulm.

Mai usor, mai agresiv si mai rapid decat R8 V10 Spyder, GT Spyder este practic varianta “decapitata� a coupe-ului R8 GT – momentan, cel mai salbatic model din gama Audi. Si cel mai iute din istoria producatorului din Ingolstadt.

Asadar, roadster-ul pitit in spatele acestor schite va avea toate delicatesele fratelui sau acoperit – splitter frontal si eleron din fibre de carbon, blocuri optice cu tehnologie LED, diffuser aerodinamic si jante cu design unic –, plus sarmul inconfundabil al unei masini fara plafon.

A, si sa nu uitam V10-le de 5,2 litri impins la 560 CP, gratie caruia R8 GT Spyder va ajunge la “suta� in 3,8 secunde si la o viteza maxima de 311 km/h. Nu de alta, dar sa-ti fie clar de vei cheli subit…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed