Acasa » Stiri » Viitorul BMW M5 ar putea oferi tractiune integrala

Viitorul BMW M5 ar putea oferi tractiune integrala

Postat in 11 aprilie 2011
/
Comments are off for this post

Acum o luna-doua, eram foarte siguri de faptul ca noul Audi RS6 va juca intr-o liga proprie; azi insa, lucrurile stau cu totul altfel.

Si asta pentru ca jurnalistii de la Autocar au stat de vorba cu seful Departamentului de Dezvoltare al diviziei M GmbH, iar acesta le-a dat de inteles ca viitorul M5 ar putea avea o versiune AWD!

OK, Albert Biermann nu a nominalizat super-sedanul de clasa mare ca posibil candidat la implementarea unui sistem 4×4, insa, cand spui “Vor exista ceva surprize cu tractiune integrala in viitorâ€?, e clar ca lasi loc de interpretari.

Noi ne dorim din toata inima un asemenea bolid, chiar daca vor exista unii care vor sari repede sa spun ca “nu respecta traditiile�. Sau ca “va fi prea greu�.

Hai sa fim seriosi – nu e ca si cum M5 va cantari cat o molie. Cat despre traditii, ele pot fi intotdeauna incalcate atata timp cat poti livra ceva de care o sa-si aduca aminte si copii tai.

Iar noi credem ca un pachebot cu motor V8 biturbo de 560 CP, transmisie cu ambreiaj dublu si patru roti motrice nu are cum sa nu-ti ramana in cap…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed