Acasa » Stiri » Ferrari F70 este aproape gata

Ferrari F70 este aproape gata

Postat in 15 noiembrie 2012
/
Comments are off for this post


Asta este o veste buna epntru pasionati si una proasta pentru competitorii vizati direct de noul proiectil balistic intercontinental ce urmeaza a fi lansat de scuderia din Maranello.

Niste oameni iscusiti de la Ultissimeauto preluati de autoforum.cz au pus mana sau mouse-ul pe cateva poze, la o rezolutie buna pentru net, cu viitorul Ferrari F70 aflat in probe de montaj si pista.

dupa cum am anuntat si noi cu ceva vreme in urma, Ferrari F70 a pus geana pe Bugatti Veyron si e decis sa-i dea o lectie behemotului frantuzesc, atat de agilitate cat si de eleganta.
Suntem siguri ca va reusi acest lucru pentru ca va fi cu aproximativ 500 kg mai usor decat Veyron, masa sa proprie fiind de aproximativ 1365 kg, vezi stirea publicata de noi pe 9 oct 2012, fata de cele 1885 kg ale francezului.
In plus, motorizarea V12 cu cilindreea de 6.2 litri va fi ajutata de sistemul hibrid HY-KERS pentru a arunca in lupta o cavalerie grea ce va numara aproximativ 920 CP, struniti de sofer sau pilot, dupa caz.

Italienii se asteapta ca Ferrari F70 sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 2,5 secunde si sa continue acceleratia pana la atingerea vitezei maxime de 408 km/h!

Deja suntem siguri ca emirii isi exerseaza semnatura pe carnetul de cecuri, indiferent de pretul de vanzare…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed