Acasa » Stiri » Important la Shanghai: Rolls-Royce Ghost EWB

Important la Shanghai: Rolls-Royce Ghost EWB

Postat in 20 aprilie 2011
/
Comments are off for this post

Desi a fost gandit ca un model capabil sa-l depaseasca pe Bentley Continental Flying Spur, dorindu-se a fi un automobil pentru bogatasii ce vor sa-si conduca singuri masina, Rolls-Royce Ghost este totusi un Rolls…

Pasagerii sai stau mai degraba pe locurile din spate decat la volan si, din acest motiv, la Salonul Auto de la Shanghai s-a lansat versiunea cu ampatament lungit a celui mai mic si mai nou model ce poarta celebra statueta Spirit of Ecstasy pe calandru.

Binenteles ca o masina cu o lungime de 5,4 metri si 1,948 m latime nu este tocmai mica, dar casa britanica s-a gandit ca totusi spatiul interior ar putea fi mai mare.In plus, piata chineza este recunoscuta pentru apetitul

sau pentru modelele de lux cu ampatament lungit.
Din acest motiv Ghost EWB are un ampatament marit cu 170 mm pentru a oferi ocupantilor banchetei din spate un spatiu pentru genunchi de doua ori mai mare.

Cu exceptia spatiului interior marit si a trapei panoramice, nimic nu s-a schimbat.

Sub capota se regaseste acelasi V12 de 6,6 litri care produce 563 CP, ce ajuta micul mastodont sa atinga prima suta de kilometri pe ora in cinci secunde. Nu e rau deloc, pentru o masina care cantareste 2,5 tone!

Suspensia cu perne de aer a ramas neschimbata si a fost adaptata greutatii suplimentare, avand aceeasi setare usor sportiva pentru a-i face fata lui Silver Spur.

Noul model se va produce, cum altfel, doar la comanda si intr-un numar limitat pentru anul 2011, urmand ca productia propriu-zisa sa inceapa in 2012.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed