Acasa » Stiri » Infiniti FX50 Performance Concept: Cu dedicatie, de la Sebastian Vettel

Infiniti FX50 Performance Concept: Cu dedicatie, de la Sebastian Vettel

Postat in 29 august 2011
/
Comments are off for this post


Weekend-ul acesta, Sebastian Vettel a omorat tot ce mai ramasese din suspansul finalului de sezon in Formula 1, castigand etapa de la Spa-Francorchamps. Matematic, nu e campion mondial, dar, la ce constanta a dovedit de-a lungul celor 12 mari premii, sunt 99% sanse sa-si pastreze titlul.

Intre timp, va trebui sa-si indeplineasca si “meseria� de ambasador al brand-ului Infiniti, ultima sarcina in acest sens fiind ajutorul dat la conturarea conceptului FX50 Performance.

Nu te uita la acest SUV ca la unul capabil sa indeplineasca misiunea de safety-car pe arenele “Marelui Circ�: desi arata gata sa conduca un pluton de monoposturi, FX50 Performance va fi o realizare cat se poate de, err, civila.

Deocamdata nu stim exact cat cai zac sub capota – sigur e ca n-au cum sa fie mai putini de 390 – si nici care dintre elementele de design exterior/interior au fost proiectate la indicatiile lui Vettel; pe de alta parte, e limpede ca avem de-a face cu un kit ce ar determina orice tuner sa-si muste pumnii. In serie, va rugam, in serie…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed