Acasa » Stiri » Cadillac va lansa limuzina XTS la Salonul Auto de la Los Angeles

Cadillac va lansa limuzina XTS la Salonul Auto de la Los Angeles

Postat in 24 octombrie 2011
/
Comments are off for this post

Dupa ce a facut un tur de forta si, mai intai, a scapat de falimet, apoi a trecut pe profit, General Motors pune tunurile pe brandurile de lux importate si pregateste arma secreta, care nu mai este atat de secreta: Cadillac XTS.


Lansarea sa este programata pentru Salonul Auto de la Los Angeles care va avea loc intre 18 si 27 Noiembrie.

Anuntat de conceptul XTS Platinum Concept, viitoarea limuzina americana promite sa dea piept, cel putin, de la egal la egal cu concurenta germana si japoneza, promitand un arsenal intreg de echipamente sofisticare.

Designul este extrem de rafinat si sugereaza prestanta si forta americanului, in timp ce sistemul de infotainment CUE, prezentat in urmca cu cateva saptamani, promite sa duca experienta de a conduce noul XTS la un nivel superior.

Nu se stiu prea multe detalii despre versiunie de motorizare, cu exceptia celei care echipa conceptul expus la Detroit in 2010.
Este vorba despre o echipare hibrida de tip plug-in care are in dotare si un motor V6 cu injectie directa de benzina, intregul ansamblu dezvoltand 350 CP care imping masina printr-un sistem de tractiune 4×4.

Ultimele informatii tin de faptul ca viitorul XTS va inlocui batranul DTS si va deveni noua nava amiral a lui Cadillac.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed