Acasa » Stiri » Skoda va lansa patru noi crossover-e pana in 2016

Skoda va lansa patru noi crossover-e pana in 2016

Postat in 1 noiembrie 2011
/
Comments are off for this post

1,5 milioane de masini – atatea trebuie sa produca si, mai ales, sa vanda Skoda pana in 2018, adica pana in momentul in care Volkswagen se va lauda, teoretic, cu instrainarea anuala a 10 milioane de autoturisme.

Cum vor reusi cehii performanta asta? Simplu: prin lansarea catorva “strutocamile�.

Pe scurt, treaba sta cam asa: Roomster si Yeti reprezinta un inceput bun, dar, fara o continuare pe masura, efortul slavilor este egal cu zero. Ca atare, prin 2014, isi va face aparitia un monovolum similar cu VW Touran, ce-i va lua locul lui Roomster.

Pana aici, nimic extraordinar, insa simpaticul MPV va mai avea un urmas: un people-carrier XXL, ce va debuta in 2016 si va juca un rol similar cu cel al lui Sharan in gama Volkswagen.

De partea cealalta, din “experimentul� Yeti se vor naste doua SUV-uri: unul compact, similar cu VW Tiguan (anul de debut: 2015), si unul de dimensiunile lui VW Passat Variant, ce va acomoda pana la sapte pasageri (anul de debut: 2016). Daca despre cel din urma putem spune ca va deveni un adversar de marca pentru Chevrolet Captiva sau KIA Sorento, ne temem ca celalalt ii va face zile fripte Daciei Duster.

Dar, ma rog: no pain, no game…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed