Acasa » Stiri » Nissan Juke-R Concept e gata

Nissan Juke-R Concept e gata

Postat in 17 noiembrie 2011
/
Comments are off for this post

Poreclit cel mai rapid crossover Nissan Juke-R este o aparitie la fel de naturala in peisajul automobilistic actual precum ar fi Frankenstein in Mall Baneasa…

Dupa o serie aproape agasanta de teaser-e si de imagini din timpul constructiei, Nissan Juke-R Concept este gata sa iasa in lume.
M
Vopsit cu o nuanta de negru mai intunecat decat o noapte fara luna, noul concept nipon pare o casca a lui Darth Vader cu patru roti si un motor demn de un crucisator imperial.

Lasand glumele de-o parte, trebuie sa trecem la lucruri serioase.


Pentru ca, in ciuda dimensiunilor de cutie de pantofi, Juke-R Concept poate sa faca de ras supercar-uri cu pedigree, iar asta ii da dreptul sa fie luat in serios.

Dupa ce au taiat bucati intregi din el, inginerii care s-au ocupat de acest mosntru mecanic i-au implantat un motor de 3,8 litri de la un Nissan GT-R, care porduce 520 CP.

S-au montat si panoul de comanda din consola centrala a lui GT-R, roti de 20 de inci si un sistem de evacuare a gazelor arse cu tevi de esapament jumelate.

La interior s-a montat un volan de GT-R si scaune sport pentru a se asigura ca nu zboara pasagerii din masina care alearga pe serpentine…
Desi pare doar o joaca, Nissan Juke-R Concept este mai mult de-atat.

Au fost produse doua exemplare, unul cu volan pe partea sanga si altul cu volanul in partea gresita a bordului, care vor fi testate riguros si care, dat fiind faptul ca sunt omologate pentru a circula pe durmurile publice, vor fi dezlantuite pe strazile Europei.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed