Acasa » Stiri » Volkswagen va produce automobile electrice in China

Volkswagen va produce automobile electrice in China

Postat in 23 noiembrie 2011
/
Comments are off for this post

2013. Acesta este anul de gratie in care germanii planuiesc sa inceapa productia de noi modele destinate celor care doresc sa conduca un automobil mai putin poluant.

Aceasta declaratie a fost data de Karl-Thomas Neumann, care conduce operatiunile Volkswagen AG in China.

Si nu este vorba despre orice fel de automobil electric. Ci despre automobile cu autonomie marita, astfel incat se discuta posibilitatea parcurgerii unui traseu cu o lungime cuprinsa intre 100 si 200 km cu un singur plin .

In prezent, Volkswagen produce automobile pentru cea mai mare piata auto a lumii cu ajutorul celor doi parteneri ai sai, SAIC Motor Corporation si China FAW Group Corporation.

Fiecare dintre acestia a produs cate un prototip de automobil electric, care vor fi introduse in faza de testare in anul urmator, a declarat Neumann.

Ne dam seama ca cei de la Volkswagen sunt hotarati sa ajunga repede in fruntea noului val din industria auto, dupa ce au prezentat, la Frankfurt, conceptul NILS.

Deja se contureaza din ce in ce mai evident nevoia de schimbare si, se pare, ca petrolistii sunt pe cale sa piarda batalia inceputa secolul trecut.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed