Acasa » Stiri » Noul Mercedes-Benz SL 63 AMG aduce nori grei

Noul Mercedes-Benz SL 63 AMG aduce nori grei

Postat in 22 februarie 2012
/
Comments are off for this post

De fum, produsi de anvelopele care se vor invarti in gol pe circuit, pentru ca acolo este locul lui Mercedes-Benz SL 63 AMG, sau, la plecarea de pe loc din diferite intersectii semaforizate….


Chiar daca este un grand turism, noul SL 63 AMG vine hotarat sa stea pe primul loc in clasa rarefiata a super-car-urilor de lux.

Si suntem siguri ca va reusi acest lucri din trei motive.
In primul rand este vorba de emblema de pe capota, care, desi nu este preferata multora, este cea mai usor de recunoscut emblema auto de pe planeta Terra.

In al doilea rand, trebuie sa discutam despre ansamblul care il pune in miscare: un motor V8 de 5,5 litri supraalimentat cu doua turbocompresoare.

Daca aceste informatii nu va spun prea multe, atunci poate ca ar trebui sa aruncam pe hartie si alte cifre: 529 CP + caroserie mai usoara cu 110 kg decat cea a predecesorului = 4,3 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 km/h, sau 4,2 secunde daca se alege pachetul AMG Performance.

Aceste cifre vin insotite de un consum de carburant mai mic cu 30% si emisii de CO2 de numai 231 g/km. Adica la nivelul unui TDI de 3 litri de acum 5 ani…

Mai multe detalii vor fi disponibile pe masura ce ne apropiem de evenimentul de la Geneva.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed