Acasa » Stiri » Primele imagini cu Peugeot 108

Primele imagini cu Peugeot 108

Postat in 14 februarie 2014
/
Comments are off for this post

Versiunea cabrio se va numi TOP!

Versiunea cabrio se va numi TOP!

Desi mai avem de asteptat pana la deschiderea Salonului Auto de la Geneva, au aparut primele imagini cu noul model de clasa mini al casei franceze.

Noul Peugeot 108 continua proiectul comun inceput cu Citroen si Toyota, astfel ca vom primi, in curand, si imagini cu fratii sai gemei.

Noul model urmeaza sa lupte cu modelele fashioniste, precum Fiat 500 si Opel Adam, astfel ca a fost pregatit cum se cuvine.

Adio solutii de economisire a costurilor de productie si materiale mai ieftine decat aerul.

Noul model vine cu multiple optiuni de personalizare, un design matur si atragator, capabil sa intoarca priviri pe strada si clienti sositi in showroom-urile concurente.

Peugeot 108 masoara 3,47 m lungime si 1,62 m latime, cantarind numai 840 Kg.

In premiera, noul model va fi disponibil si intr-o versiune decapotabila, cu un acoperis textil, retractabil, siimlar celui folosit de Fiat 500 cabrio si Peugeot DS3.

In momentul de fata stim ca vor fi disponibile doua motorizari, ambele cu trei cilindri.

Primul motor are o cilindree de 1 litru, e-VTi, capabil sa produca 68 CP, urmat de un motor 1.2 PureTech VTi, care produce 82 CP.

Ambele motoare sunt cuplate, standard, cu o cutie de viteze cu actionare manuala, cu cinci trepte, care trasnmit puterea si momentul motor rotilor puntii fata.

Asteptam cu interes lansarea oficiala de la Geneva pentru a vedea si interiorul.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed