Acasa » Eco » Cu ajutorul modelului zero-emisii ZOE, Renault rămâne lider în Europa

Cu ajutorul modelului zero-emisii ZOE, Renault rămâne lider în Europa

Postat in 15 septembrie 2016
/
Comments are off for this post
Renault ZOE deține aproape un sfert din piața europeană

Renault ZOE deține aproape un sfert din piața europeană

Nu știu câți fani ai producătorului Renault ar fi pariat, cu ceva timp în urmă, pe succesul firmei franceze în zona vehiculelor electrice. Acum, după cinci ani de la lansarea primului model cu zero-emisii, Kangoo be bop Z.E., Renault confirmă statutul de lider al vânzărilor vehiculelor electrice pe bătrânul continent, precum și creșteri consistente în piețele din Asia și America de Nord.

6

Renault Kangoo be bop Z.E.

Numai în primul semestru din 2016, Renault a comercializat peste 15.000 de vehicule electrice, reușind o creștere cu 32% în comparație cu aceeași perioadă din 2015. Dispunând de cea mai variată gamă de vehicule electrice din piață, Renault a predat de curând cheile vehiculului electric cu numărul 100.000, un ZOE, unui client din Norvegia, stat care împreună cu Franța, Marea Britanie și Germania reprezintă principala piață din Europa.

5

Renault Twizy

Modelul compact citadin Renault ZOE este lider european (are o cotă de piață de peste 23%), berlina de statut RSM SM3 Z.E. a cucerit piața sud-coreeană devenind acolo cel mai vândut vehicul electric, cvadriciclul urban Twizy a depășit 17.000 de unități vândute iar utilitara Kangoo Z.E. este lider european pentru al treilea an consecutiv, câștigând datorită calităților sale licitații majore, cum ar fi Poșta din Norvegia și Franța sau Rețeaua de Distribuție Electrică din Franța (ERDF).

7

Renault Kangoo Z.E.

Prezent la Oslo cu prilejul  festivitații de înmânare a cheilor autoturismului electric Renault ZOE cu numărul 100.000, Eric Feunteun, director al Diviziei de Vehicule Electrice Renault, a declarat: ”Numărul clienților de vehicule electrice crește în fiecare an, iar Renault contribuie în mare măsură, prin inovațiile sale constante si implicarea sa în dezvoltarea infrastructurii. Satisfacția clienților noștri, cu o rată record de 98% pe ZOE, ne motivează să mergem mai departe”.

8

Renault RSM SM3 Z.E.

În vârstă de 41 de ani, norvegianul Asmund Gillebo, fericitul proprietar al vehiculului electric Renault cu numărul 100.000 a primit gratuit 100.000 minute de încărcare de la Grønn Kontakt, plus cinci ani de încărcare de la Fortim, doi furnizori de energie electrică din Norvegia.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed