Acasa » Stiri » Cu Tesla’n… concurenta

Cu Tesla’n… concurenta

Postat in 10 iulie 2017
/
Comments are off for this post

de DG

 

Elon Musk pare mai incapatanat decat un berbec si mai pregatit decat un crocodil, care-si pandeste prada ascuns de linia apei.

In ciuda zvonurilor, certurilor si noii politici comandate de Washington, vezi iesirea din Tratatul de la Paris si anuntul Presedintelui Trump vizavi de sprijinirea excesiva a industriilor poluante, Tesla continua sa zguduie din temelii industria auto.

Tesla_model_3_03

Elon Musk, acest Hannibal al industriei auto, a decis sa faca un drum, acolo unde nu era nimic. Face cea mai mare fabrica de baterii de acumulatori de pe planeta si incepe sa rescrie istoria vehiculelor cu patru roti.

Tesla_model_3_02

Nu inventeaza apa calda, dar o incalzeste mai eficient. La mai bine de un secol de la aparitia primelor automobile electrice, care au demonstrat de atunci ca sunt cele mai eficiente, americanul a decis ca e momentul sa ofere un vehicul electric pentru mase, nu doar pentru elite. Intra in scena Model 3.

Tesla_model_3_04

Dupa ce a primit un avans de 1000 USD pentru 400.000 de unitati, Musk a confirmat, inca o data, ca stie ce face. Daca tinem cont de pretul vehiculat, 35000 USD/unitate, vorbim de o cifra de afaceri de 14 miliarde USD. Suficient cat sa ridice Tesla in slavile producatorilor cu traditie.

Tesla_model_3_05

Asadar, luna Iulie 2017. Apar primele poze ne-spion cu Model 3 si avem primele cifre de productie.

Pe 3 Iulie 2017, Elon Musk anunta ca pe 28 Iulie 2017 se vor livra primele 30 de unitati Tesla Model 3. Pentru August 2017 se preconizeaza o crestere a cifrei de productie pana la 100 unitati, iar in Septembrie se asteapta iesirea a 1500 unitati. Daca urmam cresterea exponentiala, se pare ca vor ajunge la 20.000 unitati produse in Decembrie, conform informatiilor lansate de CEO-ul Tesla pe Twitter (@elonmusk).

Asteptam cu interes sa vedem ce va aduce viitorul. Si Tesla.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed