Acasa » Eco » Dubai va introduce hoverbike-urile de Politie

Dubai va introduce hoverbike-urile de Politie

Postat in 16 octombrie 2017
/
Comments are off for this post

de DG

Da, Dubai, acel megalopolis nascut dintr-un sat pescaresc de acum 40 de ani, aduce fantezia din Star Wars mai aproape de realitate.

Saptamana trecut a avut loc GITEX (Gulf Information Technology Exposition), unde a fost prezentata noua achizitie a Politiei din Dubai.

Pentru ca Bugatti Veyron si Mercedes G Class sunt prea banale, pentru ca oricine poate avea asta ceva, arabii au decis sa fie, iar, deasupra tuturor.

La propriu. Aici aveti clipul video (Sursa: Youtube)

Bazat pe Scorpion 3, un hoverbike produs de rusi de la Hoversurf, noua aparitie este destinata, in special, locurilor unde sunt ambuteiaje de trafic, iar Bugatti-ul este la fel de util ca o batista in timpul unei furtuni.

 

Hoverbike-ul poate zbura la o altitudine, limitata electronic pentru siguranta utilizatorului, de 5 metri si poate rula cu o viteza maxima de 70 km/h. Durata de functionare, cu bateriile incarcate la 100%, este de 25 de minute. Suficient, spunem noi.

Interesant este ca aceste hoverbike-uri sunt mult mai agile si flexibile, in comparatie cu un elicopter clasic.

Din ce am vazut, un politist cu hoverbike poate fi in aer in mai putin de 5 minute, spre deosebire de un elicopter care are nevoie de pana la 30 minute pentur a fi trimis in misiune.

Frumos, nu? https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=aivvwBM5h_Y

 

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed