Acasa » Stiri » Dunlop lansează StreetResponse2

Dunlop lansează StreetResponse2

Postat in 12 februarie 2014
/
Comments are off for this post
Dunlop a lansat noul Street_Response2 pentru autoturismele mici si compacte

Dunlop a lansat noul Street_Response2 pentru autoturismele mici si compacte

Dunlop a lansat o noua anvelopa, destinata autovehiculelor mici si compacte, echipate cu jante, care au diametrul cuprins intre 13 si 15 inci, botezata StreetResponse2.

 

Noua anvelopă StreetResponse2 este proiectată pentru a rula foarte bine atât în condiții de carosabil uscat, cât și în condiții de carosabil umed, pentru a livra distanțe de frânare mai mici și pentru a îmbunătăți durata de viață a anvelopei în kilometri parcurși cu până la 10%, în comparație cu predecesoarea sa.

 

Noua anvelopa ofera performante de franare imbunatatite cu 10%

Noua anvelopa are o durata de viata marita cu 10% in comparatie cu vechiul model

“Când am dezvoltat anvelopa StreetResponse2, am vrut să fim siguri că livrăm o anvelopă Dunlop, cu toate calitățile și capabilitățile pe care aceasta le presupune”, a spus Guillaume Carli, Brand Manager Dunlop EMEA. “Astfel am livrat o bună aderență atât în condiții de carosabil umed cât și în condiții de carosabil uscat, îmbinând eforturile continue depuse de inginerii Dunlop cu livrarea unor anvelope care să performeze fără compromis.”

 

Pe suprafețe uscate, anvelopa Dunlop StreetResponse2 este echipată cu o nervură centrală solidă, care asigură o aderență sporită la manevrele laterale. Lamelele și canelurile multiple de pe suprafața benzii de rulare asigură o aderență sporită și o bună performanță a frânării pe carosabil uscat, în timp ce construcția generală a anvelopei și greutatea ei scăzută îi conferă o rezistență la rulare mai mică.

 

“Ceea ce am realizat nu compromite de asemenea nici distanța de frânare, unde vorbim de 2 metri în plus pe carosabil umed și de 1,5 metri pe carosabil uscat față de predecesoarea sa”, a mai precizat Carli. “Am lucrat de asemenea și la un alt criteriu de performanță, mai precis spus la kilometraj ca durată de viață a anvelopei în kilometri parcurși. Anvelopa Dunlop StreetResponse2 livrează un kilometraj cu 10% mai mare față de predecesoarea sa, grație îmbunătățirilor generale ce au fost integrate în dezvoltarea acestei anvelope.”

 

Rezultatul acestor îmbunătățiri, comparativ cu prima anvelopă StreetResponse, este că noua anvelopă livrează distanțe de frânare mai scurte atât în condiții de carosabil umed, cât şi uscat. Per ansamblu, anvelopa livrează o perfromanță la frânare cu 6% mai bună față de predecesoarea sa, ceea ce este echivalentul unei distanțe de frânare cu 2 metri mai scurtă în condițiile unei frânări de la 80km/h la 0 km/h pe carosabil umed și cu 4% mai bună în condiții de carosabil uscat, obținând o distanță de frânare cu 1,5 metri mai scurtă față de predecesoarea sa în condițiile unei frânări de la 100km/h la 0km/h pe carosabil uscat.

 

Nervura centrala ofera o rezistenta sporita, iar canalele laterale, reproiectate, asigura o evacuare mai buna a apei

Nervura centrala ofera o rezistenta sporita, iar canalele laterale, reproiectate, asigura o evacuare mai buna a apei

StreetResponse2 vine cu un rating B la aderența pe carosabil umed și un rating C la rezistența la rulare conform noii etichete UE pentru anvelope, ceea ce o face una din anvelopele cu cele mai bune ratinguri din categoria sa, existente în acest moment pe piața europeană.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed