Acasa » Stiri » Noul Kia Soul debutează în Europa

Noul Kia Soul debutează în Europa

Postat in 26 august 2013
/
Comments are off for this post
Noul Kia Soul este gata

Noul Kia Soul este gata

Salonul Internațional Auto de la Frankfurt din acest an va fi evenimentul perfect pentru debutul europan al noului Kia Soul.

Deși nu pare, Kia Soul a ajuns la adoua generație, păstrând liniile primului model, dar într-o manieră evoluată.

La exterior se păstrează forma de cutiuță pe roți, care oferă un spațiu interior maxim pentru un volum dat, în schimb se accentuează maimult aspectul sportiv, atât de căutat de tineri.

Kia Soul poate fi echipat cu pachetul SUV Styling Pack

Kia Soul poate fi echipat cu pachetul SUV Styling Pack

La interior se vor remarca materialele mult îmbunătățite, precum și o vădită orientare către șofer a instrumentelor.

Pentru a fi în tendințe, noul Kia Soul va putea beneficia de trei culori pentru plafon, respectiv alb, negru sau roșu, în timp ce nuanțele de culoare disponibile pentru caroserie sunt în număr de 11.

Pentru cei care vor mai mult, Kia aduce la Frankfurt două modele cu un pachet optic exterior numit SUV Styling Pack, care cuprinde finisaje piano black, bandouri laterale și protecții, dar și plafon vopsit negru.

În momentul în care mașina va fi disponibilă pentru comercializare, în 2014, cumpărătorii vor putea opta pentru trei culori diferite pentru plafon – negru, alb sau roșu – dar și pentru 11 nuanțe de culoare pentru exterior.

Perechea de modele Soul care va fi expusă în standul Kia de la Frankfurt va beneficia și de un pachet exterior optic, SUV Styling Pack, care cuprinde finisaje piano black, bandouri laterale și protecții, dar și plafon vopsit negru. Noua gamă de accesorii disponibile pentru noul model a fost concepută special pentru a oferi ocazia cumpărătorilor de a se bucura și a exploata versatiltatea acestui SUV compact unic.

Dimensiunile exterioare ceva mai generoase denotă că noul model oferă cumpărătorilor un nou nivel de practicabilitate, ampatamentul si ecartamentele mărite contribuind la un spațiu interior disponibil mai generos, dar și la o mărire a capacității de cargo. Spațiul disponibil la picioare, la umeri și la cap a fost mărit pentru toți pasagerii, în timp ce capacitatea portbagajului a fost mărită cu 4%, până la un volum util de 354 litri cu bancheta în poziție normală (la care se adaugă spațiile de stocare din podea).

Alt capitol la care s-au produs schimbări importante este cel al protejării mediului înconjurător. Cumpărătorii vor putea alege între cea mai nouă versiune a motorizării Kia pe benzină, GDI, de 1,6 litri, sau unitățile diesel CRDi, și între transmisii manuale sau automate, toate cu șase trepte de viteză. Toate motorizările au fost optimizate pentru a le fi îmbunătățite atât eficiența, cât și nivelul de emisii poluante.

Bosajele rotilor sunt echipate cu bantouri laterale din plastic negru mat, la fel ca si pragurile si spoilerele

Bosajele rotilor sunt echipate cu bantouri laterale din plastic negru mat, la fel ca si pragurile si spoilerele

Noul Kia Soul va fi disponibil în Europa cu element ce-l aduc in randul competitiei directe: faruri cu LED, lămpi cu LED-uri “halo”, sistem keyless de acces la interior și buton de pornire a motorului, sistem automat de climatizare, cruise control, tapițerie din piele, scaune față ventilate, scaune și banchetă încălzite, trapă panoramică, sau oglinzi exterioare încălzite electric.

Noul Kia Soul va fi disponibil la vânzare în Europa în primele luni ale anului 2014, tot atunci fiind disponibile toate informațiile necesare privind nivelurile de echipare, caracteristicile motorizărilor disponibile, performanțele, nivelul de economicitate oferit, dar și prețurile (care n-au fost confirmate momentan).

 

Noul Soul va face impresie cu siguranta printre tineri

Noul Soul va face impresie cu siguranta printre tineri

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed