Acasa » Stiri » Noul Peugeot 308 a fost reperat

Noul Peugeot 308 a fost reperat

Postat in 22 mai 2013
/
Comments are off for this post

 

Peugeot 308 in realitate

Peugeot 308 in realitate

Colegii de la Autoplus au fotografiat noul Peugeot 308 langa fabrica din Sochaux, unde era parcat in vazul lumii, atfel ca oportunitatea nu putea fi ratata.
Noul 308 vine sa continue noua identitate a marcii franceze si preia elemente utilizate de mai micul 208, cum ar fi designul plansei de bord, ori forma lampilor stop.

De ce este acest model atat de important? Va spunem imediat. Noul Peugeot 308 este speranta cea mare a PSA Peugeot-Citoren, care are in clipa de fata pierderi insurmontabile si supravietuieste datorita subventiilor masive primite din partea guvernului francez.

 

2014_Peugeot_308_2

Vedere din spate

Noul 308 este mai scund si mai scurt decat modelul actual, in timp ce masa proprie a fost redusa cu 140 kg, in medie.
Acest lucru inseamna ca noul Peugeot 308 este si mai eficient si consuma mai putin combustibil, iar asta inseamna emisii poluante mult mai mici.
Atat de mici, incat cel mai economic model din gama va inregistra emisii de CO2 de numai 85 g/km. Adica mai putin decat un bicicilist!

2014_Peugeot_308_7

Interiorul noului Peugeot 308

Portbagajul este mai mare, cifra vehiculata fiind de 470 litri, in timp ce habitaclul a fost optimizat, in special in partea banchetei din spate, unde actuala generatie pune probleme persoanelor inalte.
Bordul a primit toate tehnologiile Peugeot actuale, incluzand head-up display si o statie multimedia cu touchscreen cu o diagonala de 9,7 inci.

Lansarea oficiala va avea loc in Septembrie 2013, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed