Acasa » Stiri » Zvonul zilei: Land Rover planuieste un SUV mai mic decat Evoque

Zvonul zilei: Land Rover planuieste un SUV mai mic decat Evoque

Postat in 2 octombrie 2012
/
Comments are off for this post

Pai, nu putem spune ca suntem surprinsi. Audi, BMW si Mercedes vor lansa curand propriile interpretari ale SUV-ului de buzunar, iar Land Rover vrea si el o felie din tortul care, intre noi fie vorba, se anunta destul de maricel.

Daca va fi produs, noul model va semana, probabil, cu un Evoque in miniatura, ceea ce inseamna vei dori unul. Cu orice pret.

Pana in prezent, potrivit datelor furnizate de concernul Tata (compania-mama a grupului Jaguar-Land Rover, in caz ca ai uitat), specialistul britanic in modele tot-teren a reusit sa vanda peste 90.000 de modele Evoque. Mai mult: in primul semestru, Land Rover a comercializat, in Europa, 27.685 de exemplare Evoque – aproape cat toate celelalte modele la un loc.

Lesne de inteles, in atari conditii, ca un mititel extrem de sic va face ravagii printre amatorii de, ahem, “solutii urbane�.

Deocamdata, trebuie sa ne multumim cu vorbele directorului de design, Gerry McGovern. Care, intr-un interviu acordat celor de la Automotive News, a spus “Cu siguranta, putem merge mai jos (de Evoque)�. Nu in toate privintele, speram noi…

Sursa: Automotive News

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed