Acasa » Stiri » Range Rover Evoque este masina anului 2012. In viziunea femeilor…

Range Rover Evoque este masina anului 2012. In viziunea femeilor…

Postat in 9 octombrie 2012
/
Comments are off for this post

Range Rover Evoque n-a castigat prea multe comparative in revistele de specialitate, dar puncteaza decisiv acolo unde conteaza: la sectiunea appeal.

Doamnele pur si simplu il adora, iar asta e un lucru confirmat nu doar de vanzarile galopante, ci si de recentul rezultat al competitiei Women’s World Car of the Year.

Exact, domnilor – exista un concurs de tip Masina Anului, unde juruiul este alcatuit numai din femei. La editia de anul acesta, ziariste din 12 tari au rezolvat, intre doua barfe, problema castigatorului, care s-a impus in fata lui BMW Serie 3 si Audi Q3. Probabil, implicarea Victoriei Beckham in designul lui Evoque a fost un factor decisiv…

Trofeul Masina anului nu a fost singurul castigat de Evoque: SUV-ul britanic a triumfat si la categoria Masina de lux a anului, impunandu-se in fata lui Jaguar XJ si a lui Audi A6.

La sectiunea Masina sport a anului s-a impus Porsche 911, in timp ce premiile pentru Masina de familie a anului si Masina populara a anului au fost acordate lui BMW Serie 3, respectiv Honda Civic. Asta se intampla daca o lasi sa creada ca parerea ei conteaza…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed