Acasa » Stiri » Peugeot 2008:mic si rau sau doar agresiv?

Peugeot 2008:mic si rau sau doar agresiv?

Postat in 7 ianuarie 2013
/
Comments are off for this post


Asta este intrebarea, desi nu vrem sa parem shakespeare-ieni in dupa amiaza aceasta.

Peugeot 2008 se prezinta ca un crossover cu lungimea de 4,16 m si cu un design suficient de reusit cat sa pretinda un loc in nisa unde se distreaza Nissan Juke si Mini Countryman.
Aspectul este echilibrat, cu o vadita tenta teutona, care prinde tot mai mult in ultima perioada, iar elemetele cromate ii dau o tenta de bling…pardon, lux.
Dar, acestea sunt tocmai detaliile cautate la micile crossovere care au inceput sa impanzeasca orasele.
Transmisia nu va fi integrala, puterea dezvoltata de motor fiind transmisa dar puntii fata, prin intermediul unor roti dotate cu jante avand diametrul de 17 inci.
Ca tot am adus vorba de motor, este de asteptat ca sub capota sa-si gaseasca locul motorizarile ce intra in dotarea actualului Peugeot 208, din care enumeram versiunile diesel de 1,4 si 1,6 litri, respectiv micul trei cilindri de 1,2 litri, supraalimentat, ce functioneaza cu benzina.
Pentru a ajuta temerarii, francezii au dotat micul automobil cu un sistem botezat Grip Control care gestioneaza ceva mai bine modul cum comunica rotile cu solul/soseaua.

Inca nu stim cum arat interiorul, dar ne asteptam la un amestec intre 208 si 3008, iar pentru preturi mai avem de… asteptat.
Cel putin pana in Martie, cand va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva.
Pana atunci va lasam sa va ganditi la micul leu si la intrebarea de mai sus. Noi credem ca este doar agresiv.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed