Acasa » Stiri » Noi detalii despre Lamborghini Sesto Elemento

Noi detalii despre Lamborghini Sesto Elemento

Postat in 8 ianuarie 2013
/
Comments are off for this post

Se pare ca ne-am bucurat degeaba in ultima perioada, in ceea ce priveste conceptele prezentate la saloanele auto din ultimii doi ani, deoarece multe nu vor mai intra in productia de serie sau, in cel mai bun caz, vor fi redesentate total, cum e cazul SUV-ului Bentley.

Din fericire, exista o raza de speranta, care se numeste Lamborghini Sesto Elemento.

Care va fi un fel de Leeloo Dallas Multipass al lumii auto.
Sexy, frumoasa si, la nevoie, capabila sa rupa gura oricarui competitor cu patru sau, de ce nu, doua roti.
Colegii de breasla de la Autovisie spun ca au citit un articol oficial al unei marci din grupul VAG unde erau detalii despre viitorul supercar italian.

Acolo se spunea ca modelul de serie va ramane practic neschimbat, singurele modificari fiind aduse structurii din fibra de carbon, care vizeaza imbunatatirea rigiditatii si a sigurantei pasive.

Practic, se vor adauga doua structuri deformabile, exact ca la masinile de curse, care, in cazul unui accident, se vor putea inlocui extrem de usor.
Amenajearea intrioara a habitaclului va ramane neschimbata si se va face in functie de conformatia anatomica a fiecarui proprietar.

Practic, Lamborghini Sesto Elemento va fi un automobil bespoke .
Si extrem de rapid!

Cu o masa proprie de numai 999 kg, in combinatie cu motorul V10 de sub capota lui Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera, care porduce 562 CP, noul glont din fibra de carbon al casei din Sant\’Agata Bolognese va putea accelera pana la 100 km/h in aproximativ 2,5 secunde, iar viteza maxima va fi mai mare de 320 km/h.
Pretul de vanzare estimat este de aproximativ 2000000 EURO pentru fiecare unitate si se pare ca toata productia a fost deja rezervata.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed