Acasa » Stiri » Masina lui Iron Man e gata: Acura NSX

Masina lui Iron Man e gata: Acura NSX

Postat in 21 ianuarie 2013
/
Comments are off for this post


Am vazut-o pentru prima data in ultimul film cu Iron Man.
Si apoi in tot soiul de randari 3D si speculatii.
Momentul adevarului a sosit odata cu deschiderea NAIAS si dezvelirea conceptului Acura NSX.
Din orice unghi ar fi privita, noua supermasina japoneza lasa impresia de high-tech, cu exceptia catorva detalii.

Precum maneta ce comanda blocul de lumini sau orificiile de ventilare a habitaclului ce par a fi luat direct dintr-un Accord.
Lasand pseudorautacismele de-o parte, NSX vine sa arate noua directie a casei, care a lansat primul brand de lux nipon in SUA, si sa arate ca e gata sa lupte cu Infiniti si Lexus.

Este mai mult ca sigur faptul ca motorizarea va proveni de la Legend, care are un motor V6 cu injectie directa de benzina, doar ca propulsorul va fi montat in pozitie centrala pentru a oferi o experienta unica.

Interesant este faptul ca NSX va fi un model hibrid, care va dispune de trei motoare electrice ce vor asista agregatul termic.
Un motor electric este integrat in ansamblul motorului termic, in timp ce alte doua motoare electrice vor angrena rotile puntii fata.

Momentul motor va putea fi controlat, astfel, in fiecare milisecunda si gestionat pentru fiecare roata in parte.
Transmisia dispune de un ambreiaj dublu si transmite puterea celor patru roti, prin intermediul sistemului de tractiune integrala inteligenta Hybrid SH-AWD (Super Handling All Wheel Drive ).

Ateptam cu interes versiunea de serie ce va intra in productie in curand si, de ce nu, primele dueluri cu jucatorii din categoria grea…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed