Acasa » Stiri » VW Golf R de la Mcchip-DKR

VW Golf R de la Mcchip-DKR

Postat in 19 august 2010
/
Comments are off for this post

Mcchip-DKR este un tuner al carui nume este la fel de usor de tinut minte pe cat este codul de bare de pe un pachet de tigari si, tocmai de aceea, se afla in situatia in care… produsele trebuie sa vorbeasca despre el.

In plus, piata preparatorilor specializati in modele VW este supraaglomerata, asa ca nu e de mirare ca, in cele ce urmeaza, vom vorbi despre un Golf R de 315 CP.

Asadar, ultima creatie Mcchip are o putere cu 17% mai mare decat cea a masinii-donator, cuplul de 440 Nm, fiind superior, la randul lui, cu 26% (de la 350 la 450 Nm). Pentru cumulul de operatiuni necesare atingerii acestor performante, compania din Obergartzem isi taxeaza clientii cu doar 800 de euro; totusi, factura poate fi mult mai valoroasa daca doritorilor le pica cu tronc si celelalte chestii trecute in catalog.

De exemplu, suspensiile H&R umfla nota de plata cu 350 de euro, in timp adaugarea rotilor cu jante OZ Ultraleggera de 19 inch suplimenteaza totalul cu inca 3.190 de euro. Iar daca vrei si o verificare a masinii dupa instalarea componentelor, trebuie sa te scotocesti dupa alti 59 de euro.

Dezamagit? N-ai de ce: 4.500 de euro e un pret mic pentru a deveni star in cartier…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed