Acasa » Stiri » Individualization Programme, noul “detergentâ€? pentru pacatele lui Panamera

Individualization Programme, noul “detergent� pentru pacatele lui Panamera

Postat in 20 august 2010
/
Comments are off for this post

Porsche i-a dat lui Panamera tot ce-i trebuia pentru a supravietui luptei cu Mercedes CLS si BMW Gran Coupe – putere, viteza, tehnologie de ultima ora si un habitaclu foarte bine finisat –, mai putin un design care sa nu-ti strepezeasca albul ochilor. Produsul casei din Zuffenhausen are tot atata vino-ncoa pe cat un sconcs incoltit si, in ciuda succesului de care se bucura in SUA, vor ramane destui insi care vor prefera noile oferte din segmentul coupe-urilor cu patru usi.

Pentru a stopa migratia, Porsche s-a grabit sa prezinte un nou program de individualizare dedicat lui Panamera, gandit sa imprime masinii un look ceva mai placut si – surpriza – un pic mai multa putere. N-a reusit.

Compania germana taxeaza cu 4.851,50 de euro kit-ul aerodinamic (acesta include un bumper frontal redesenat, un set de praguri laterale evazate si un diffuser posterior) si cu 1.588,65 de euro jantele de 20 inch, insa efortul financiar va avea un efect similar cu cel al sapunului pe o pata de ulei: indeparteaza grosul si cam atat.

Totusi, daca tii neaparat sa te lauzi ca masina ta a costat mai mult decat pretul maxim din catalog, anunta-l pe dealer ca vrei si pachetul Powerkit. Disponibil pentru Panamera Turbo, acesta ridica puterea motorului la 540 CP si 750 Nm – 40 CP si 50 Nm in plus pentru un 0-100 km/h in 3,9 secunde si o viteza maxima de 305 km/h – in schimbul a 16.695 de euro. \”Curat-murdar\” n-a avut niciodata mai mult sens ca acum…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed