Acasa » Stiri » BMW X6 M de la Mansory

BMW X6 M de la Mansory

Postat in 11 noiembrie 2010
/
Comments are off for this post

Ultima oara cand am dat cu ochii de o masina semnata Mansory, am avut nevoie de cate doua lamai si trei Emetirale ca sa ne revenim: programul dedicat lui Rolls Royce Ghost era atat de gretos, incat doar pictarea unor mustati pe chipul Monei Lisa ar fi scandalizat mai mult.

Nici pana azi n-am aflat daca tunerul elvetian a avut ceva sau nu cu limuzina britanica, insa, privind aceste prime imagini cu noul kit pentru X6 M, un lucru e cert: estetii lui Mansory se simt acum mult mai bine…

Prin asta vrem sa spunem ca factorul de „Wow!� se afla la cote maxime fara a strepezi retina, jantele de 23 de inch, completate de kit-ul de suspensie (ce a micsorat garda la sol cu 40 mm fata de cea a unui X6 M de serie) si operatia de latire a caroseriei (cu 70 mm in fata si 80 mm) desavarsind perfect procesul de dinamizare al exteriorului.

Cat priveste latura demonstrativa a acestui „new coolness�, e suficient sa privesti fioroasele prize de aer sapate in capota din fibra de carbon si impunatorul diffuser aerodinamic pentru a intelege ca motorul V8 de 4,4 litri nu mai produce 555 CP si 680 Nm. Nu, el produce acum 670 CP si 950 Nm, ceea ce inseamna ca e la fel de puternic ca V12-le unui Murcielago LP 670-4 SV si aproape la fel de „fortos� ca agregatul unui S 65 AMG.

Natural, dintr-o asemenea combinatie n-are cum sa rezulte decat lucruri bune… pentru vitezomani: acceleratia 0-100 km/h dureaza numai 4,2 secunde (4,7 secunde la produsul de serie), iar viteza maxima este limitata electronic la 300 km/h. Atentie la radare…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed