Acasa » Stiri » Mercedes CLS de la Carlsson

Mercedes CLS de la Carlsson

Postat in 27 decembrie 2010
/
Comments are off for this post

Cat credeai ca o sa dureze pana cand un tuner german va pregati un kit pentru Mercedes CLS? Nu raspunde la asta, oricum nu conteaza; important e sa savurezi ce a pregatit Carlsson pentru cel mai frumos, ehem, E-Klasse.

In afara obisnuitului pachet estetic – ce va include la fel de obisnuitele sorturi laterale, bare de protectie cu aerisiri marite si roti ultralate cu jante din aliaj usor –, preparatorul din Merzig s-a gandit si la o lista de modificari pentru motoarele V6 ale lui CLS 350, respectiv CLS 350 CDI.

In mod normal, agregatul de 3,5 litri pe benzina dezvolta 306 CP si 370 Nm dar, dupa ce inginerii lui Carlsson termina cu el, ajunge sa se laude cu 333 CP si 409 Nm. De cealalta parte, impresionantul diesel de trei litri propune 320 CP si 780 Nm, o crestere impresionanta fata de cei 265 CP si 620 Nm afisati de catre modelul de serie.

Potrivit comunicatului oficial, CLS 350 “a la Carlsson� poate ajunge la 100 km/h in numai 5,9 secunde, cu 0,3 secunde mai repede decat produsul lui Mercedes. Clar aveai nevoie de asta…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed